|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Alpha Male Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 22 Numarul mesajelor: 261 Localizare: my home is a suitcase... Data de inscriere: 11/09/2008
 | Subiect: The Host/Stephanie Meyer Dum Oct 19, 2008 9:09 am | |
| Cum de cartea asta nu se regaseste in aceasta rubrica?
Este o carte superba. Mie mi-a placut super mult. Cartea pastreaza stiulul si umorul scriitoarei cu toate ca lumea se schimba total. Pe siteul oficial al SM este descrisa ca "Science fiction for people who don't like science fiction" (SF pentru cei ce nu le plac SF-ul). Sa ii facem o scurta descriere. Cartea este despre Pamant. Un pamant care a fost invadat de Suflete(o rasa de extraterestri ce preluau controlu asupra minti lasnad corpul intact). Melanie Stryder refuza sa renunte la lupta si ramane prezenta chiar si dupla implantare. Desi pana aici pare o carte complet SF, aceasta este o carte despre decizi, sentimante, omenire si bine inteles ca nu putea lipsi o poveste de dragoste. O recomnad orcui ii place sa citeasca si sper sa va placa. E una dintre cele mai bune carti care le-am citit. |
|
 | |
Vanii.x Human

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 31 Localizare: Under The Moonlight Data de inscriere: 30/10/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Joi Oct 30, 2008 8:47 am | |
| Pare interesant cred ca o s-o citesc :)
|
|
 | |
carmen denali Immortal

Zodiac:  Varsta: 19 Numarul mesajelor: 2531 Localizare: in and out Data de inscriere: 02/11/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Sam Noi 29, 2008 10:08 am | |
| eu mi-am luat o de la targul de carte de la romexpo care a fost anul acesta....in engleza bineintles....si astepta sa termin ce am de citit pentru scoala si de terminat si twilight series.....suna interesant descrierea...si ma rog....mia plcut ce am citit si pe spatele cartii....chiar vreau sa o citesc! |
|
 | |
Sy-My Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 21 Numarul mesajelor: 115 Localizare: Targoviste Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Mar Dec 09, 2008 3:31 am | |
| Stie cineva daca a aparut in romana si daca da cum este tradusa?
Edit:Stiu ca inseamna "Gazda",dar la cum se traduce in ziua de azi nu ma mira un alt titlu :D |
|
 | |
carmenmariasima Human

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 33 Localizare: Timisoara Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Mier Dec 10, 2008 8:42 pm | |
| da. as fi si eu interesata sa stiu daca exista in romana. ca in engleza is obligata sa o citesc pe comp si citesc mai incet si e si inconfortabil . |
|
 | |
rawscientist Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 20 Numarul mesajelor: 175 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Sam Dec 13, 2008 8:11 am | |
| Nu a aparut in romana.
Edit by Alyna:Modifica sau se considera spam;) |
|
 | |
vegetarian.cullen Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 19 Numarul mesajelor: 171 Localizare: BUCURESTI Data de inscriere: 09/01/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Sam Ian 10, 2009 12:24 am | |
| am o intrebare in leg cu cartea....se gaseste in librarii?? in engleza, romana nu conteaza... |
|
 | |
Dark Season Immortal

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 1113 Localizare: X Denali X Data de inscriere: 06/12/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Dum Ian 11, 2009 7:51 am | |
| As dori sa o citesc si eu, pacat ca nu este di in romana.(Vai de capul nostru, al romanilor ca nici macar o carte nu putem traduce)Oricum o sa incerc sa fac rost de ea, sa vedem daca ma voi descurca in engleza  |
|
 | |
Alpha Male Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 22 Numarul mesajelor: 261 Localizare: my home is a suitcase... Data de inscriere: 11/09/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Joi Ian 22, 2009 7:29 am | |
| se gaseste in librari dar ffff greu. mai bine o comazi |
|
 | |
Lucy Immortal

Zodiac:  Varsta: 21 Numarul mesajelor: 1416 Localizare: Shin Makoku Data de inscriere: 30/06/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Mier Ian 28, 2009 7:27 am | |
| Am terminat si eu sapt trecuta sa o citesc. E superba. I ADORE Ian and I love Jamie. Cartea este superba si nu lipseste umorul gen Meyer. Si se zvoneste si de 2 sequel' uri... Can#t wait for them! |
|
 | |
life_dreamer18 Human

Zodiac:  Varsta: 15 Numarul mesajelor: 33 Localizare: somewhere... Data de inscriere: 31/12/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Joi Feb 05, 2009 12:22 am | |
| poate sa imi zica sh mie cnva de unde ati luat cartea ? ( dati un PM... ) |
|
 | |
twilightgirl Human

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 91 Localizare: calarasi Data de inscriere: 02/01/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Joi Feb 05, 2009 9:04 pm | |
| Si eu vreau sa o citesc insa in librarii nu am vazuto asa k o sa o citesc pe calculator cred...oricum pare interesanta...imi place mult coperta:X  |
|
 | |
madalina Vampire

Zodiac:  Varsta: 27 Numarul mesajelor: 685 Localizare: timisoara Data de inscriere: 22/01/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Lun Feb 09, 2009 9:14 pm | |
| Pe blogul Laurei Frunza scrie ca in curand se va publica si The Host asa ca nu cred ca mai avem mult de asteptat |
|
 | |
*[Twilight]*[Drug]* Vampire

Zodiac:  Varsta: 17 Numarul mesajelor: 613 Localizare: Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete Data de inscriere: 29/06/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Mar Feb 10, 2009 6:07 am | |
| Suna foarte bine:), dar pana apare o are cineva in pc?:D sa mi-o trimita si mie  |
|
 | |
brasilianca20 Human

Zodiac:  Varsta: 23 Numarul mesajelor: 57 Localizare: Iasi Data de inscriere: 05/01/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Dum Feb 15, 2009 12:05 pm | |
| vreau si eu cartea the host ....cine o are sa dea add la brasilianca20 pls....si va ro gsa specificati k sunteti de pe forum am gasit-o ..nu mai e nevoie Ai grija la dublu post! |
|
 | |
*[Twilight]*[Drug]* Vampire

Zodiac:  Varsta: 17 Numarul mesajelor: 613 Localizare: Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete Data de inscriere: 29/06/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Dum Feb 22, 2009 4:04 am | |
| La noi The Host va aparea prin Mai :)
Eu am citit primul capitol si e interesanta :hbeat: |
|
 | |
Rocsy Immortal

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 1276 Localizare: Earth Data de inscriere: 02/02/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Mar Feb 24, 2009 12:53 am | |
| well.. eo am tinut neaparat sa o citesc in engleza..shi am tot cautat shi de astea- de comandat nu ma mai alsa ai mei sa ma iconad nimic-nu intrebati dc:))
shi am luat'o dp net
acu ma apuc sa o citesc:D |
|
 | |
Īnger & Demon Immortal

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 1122 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 09/03/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Lun Mar 09, 2009 6:11 am | |
| vreau sa citesc aceasta carte.. sper sa am ocazia cat mai curand :X |
|
 | |
*FriendShip* Vampire

Zodiac:  Varsta: 15 Numarul mesajelor: 678 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 09/03/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Mier Mar 11, 2009 5:22 am | |
| sper sa o citesc mai repede soont sigura k v-a fii la fel de interesanta k sh Twilight |
|
 | |
butterfly Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 24 Numarul mesajelor: 431 Localizare: In my world Data de inscriere: 09/02/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Vin Apr 03, 2009 2:49 am | |
| Se pare ca The host tradusa in lb romana va aparea abia in primavara anului 2010 " In 2010. Laura, traducatoarea seriei Amurg, a intrebat la editura si a aflat ca volumul inca nu este la vreun traducator. Ceea ce inseamna ca daca ar intra la traducerea luna asta, sau in aprilie, sau chiar in mai, ar aparea undeva prin primavara anului viitor." |
|
 | |
Velvetine. Immortal

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 1705 Localizare: New Orleans Data de inscriere: 26/01/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Vin Apr 03, 2009 3:50 am | |
| in 2010??? thoamne.... :| si eu as vrea tare mult sa o citesc : pare foarte interesanta |
|
 | |
butterfly Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 24 Numarul mesajelor: 431 Localizare: In my world Data de inscriere: 09/02/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Vin Apr 03, 2009 4:07 am | |
| Unii care au citit-o spun ca e mai buna ca twilight, desi ma indoiesc :D |
|
 | |
Lucy Immortal

Zodiac:  Varsta: 21 Numarul mesajelor: 1416 Localizare: Shin Makoku Data de inscriere: 30/06/2008
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Vin Apr 03, 2009 5:58 am | |
| | butterfly a scris: | | Unii care au citit-o spun ca e mai buna ca twilight, desi ma indoiesc :D |
Nu prea poti face diferenta intre ele, pentru ca actiunea este diferita. Amandoua sunt SF, dar nu au nimic in comun. La un moment dat de cam plictisesti de ea, dar apoi Meyer face ceva si iti capteaza din nou interesul. |
|
 | |
patrocle Human

Zodiac:  Varsta: 21 Numarul mesajelor: 47 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 05/04/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Dum Apr 26, 2009 1:15 am | |
| | butterfly a scris: | | Unii care au citit-o spun ca e mai buna ca twilight, desi ma indoiesc :D |
Foarte bine faci ca te indoiesti.
In primul rand ptr ca cel mai bine este sa-ti formezi singura o parere, citind-o.
Eu pot sa spun ca nu prea m-a impresionat. Intr-adevar are umor pe ici pe colo, insa parca ii lipseste stralucirea seriei Twilight. Si parca nici personajele nu sunt asa de bine conturate si in mod clar nu au farmecul celor din Twilight. Ori, ca sa creezi o carte buna ptr adulti, asa cum s-a vrut a fi, cred ca avea nevoie de mult mai multe lucruri.
Wanda, personajul principal, seamana foarte mult cu Bella. Ar sacrifica orice pentru cei dragi, este timida, nu stie sa minta si crede ca nu e demna de dragostea persoanei iubite.
Plus ca multe lucruri din The Twilight Saga se regasesc in The Host: ideea de a plesni o persoana isterica (cu deosebirea ca, in The Host, se si materializeaza actiunea), "catatonic persons", "khaki clothes", etc, etc. |
|
 | |
*Wanda* Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 319 Localizare: in my dream:) Data de inscriere: 10/01/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Dum Mai 03, 2009 5:13 am | |
| abia astept sa o citesc :InLove: ...mi'a pomis tata k mi'o cumpara in curand. de cand mi'a luat carti twilight in engleza ma intreaba tot timpul ce carti mai vreau si acuma knd i'am zis "the host" si a aflat cine a scris'o cica..."iar stephenie meyer8-| ? "  |
|
 | |
:M!run@: Immortal

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 1090 Localizare: Galati Data de inscriere: 03/05/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Dum Mai 10, 2009 5:14 am | |
| Vreau sa o citesc!!!  Am sa urmaresc noutatile in librarii dar poate cineva va rog sa ma anunte cand apare?vreau sa o cumpar :x |
|
 | |
butterfly Sorcerer

| Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Lun Mai 11, 2009 3:47 am | |
| |
|
 | |
patrocle Human

Zodiac:  Varsta: 21 Numarul mesajelor: 47 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 05/04/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Mar Mai 12, 2009 5:12 am | |
| | myrunyk a scris: | Vreau sa o citesc!!! Am sa urmaresc noutatile in librarii dar poate cineva va rog sa ma anunte cand apare?vreau sa o cumpar :x |
Chill... chiar nu e cine stie ce! |
|
 | |
:M!run@: Immortal

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 1090 Localizare: Galati Data de inscriere: 03/05/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Mar Mai 12, 2009 8:24 am | |
| Cum adica abia in aprilie 2010?:| nu pot sa cred ca nici sa traducem carti nu ne pricepem:| fac eu rost de ea la vara in variata electronica :| ce naiba k pana atunci mor de nerabdare :-w si ma rog de ce nu v'a placut?Sincer imi e greu sa cred ca dupa ceva atat de frumos,perfect cum este breaking dawn si toata seria,Steph ar fi putut sa scrie ceva mai putin interesant. |
|
 | |
patrocle Human

| Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Mar Mai 12, 2009 7:45 pm | |
| Ei, sunt si pesoane carora le-a placut. Eu una, am explicat intr-un post anterior de ce nu m-a impresionat, nu mai reiau motivele... |
|
 | |
Flory Immortal

Zodiac:  Varsta: 17 Numarul mesajelor: 3660 Localizare: Vaslui Data de inscriere: 27/01/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Sam Mai 30, 2009 8:36 am | |
| so....o sa o caut si eu in engleza.. am auzit ca este atat de faina in plus...e scrisa de stephenie...si sunt sigura ca o sa-mi plak |
|
 | |
butterfly Sorcerer

| Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Sam Mai 30, 2009 8:41 pm | |
| vezi ca e pe net cea in engleza. eu vreau sigur sa o cumpar, acum dupa ce am terminat twilight saga i miss stephenie meyer |
|
 | |
*Wanda* Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 319 Localizare: in my dream:) Data de inscriere: 10/01/2009
 | Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Dum Iun 07, 2009 2:53 am | |
| aaaaah  ( am uitat sa zic ca am terminat de citit cartea  de muuult :InLove: .... doamne...mi s'a parut superba :InLove: ...poate ca depinde de gusturi dar mie una mi s'a parut....adica, mi'a placut mai mult decat Twilight :D: ... la sfarsit am plans vreo jumatate de ora incontinuu si imi parea asa rau ca s'a terminat... :aa33: e cartea mea preferata in momentul asta :123: sper sa mai scrie stephenie multe carti ca are talent, nu gluma :D:  |
|
 | |
Alpha Male Sorcerer

| Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Dum Iun 07, 2009 9:30 am | |
| mda sunt destul de rupt de realitate in ultimul timp dar am auzit un zvon ca anul asta ar putea aparea o continuare la the Host...daca cineva poatea face un act de caritate si sa imi trimita si mie un PM s-a aprobe sau sa dezminta acest zvon ar fi perfect...va multumesc anticipat |
|
 | |
*Wanda* Sorcerer

| Subiect: Re: The Host/Stephanie Meyer Dum Iun 07, 2009 9:37 am | |
| am gasit asta pe wikipedia:
In March 2008, Stephenie Meyer stated that a sequel to The Host was "almost done". She said in an interview that, if published, the first sequel would be entitled The Soul and the second The Seeker.
mai mult nu am gasit nici eu. sper insa sa ne dea stephenie mai multe detalii pe vitor. ce super ar fi sa pubice carticelele ... :InLove: ... |
|
 | |
|