|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
ramonanervoasa Immortal

Zodiac:  Varsta: 31 Numarul mesajelor: 1534 Localizare: prin zona... :))) Data de inscriere: 30/01/2009
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Lun Iun 21, 2010 7:05 pm | |
| preferatele mele raman tom si jerry , si cow & chicken(asta cand eram eu mai mare)...doamne cum arata vaca aia,bestiala!!! si ce voce avea =))=))=))=)) ah....am vazut la cinema cu fimea :gap: "the princess and the frog" ....in afara de faptul ca l-au tradus spaniolii cu picioarele a fost super misto!!! ....iar desenele cu care am crescut au fost sandy bell :coolup: ....nici un episod nu imi scapa....da`ce stiti voi copiilor!??!!  |
|
 | |
v i s h i n a>:) Human

Zodiac:  Varsta: 15 Numarul mesajelor: 25 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 19/06/2010
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Joi Iun 24, 2010 9:51 am | |
| ah,eu adooor desenele animate.numai la desene si pe mtv ma uit. :InLove: nu pot face top insa preferatele sunt: viata cu louie piratul jack cel teribil phineas and ferb south park[pervers si inofensiv=)) ] kim possible stocked[sunt noi dar sunt super:x] pisoiul Eek familia adams lumea lui bobby[parca aici era aia cu "pe sub apa pestii nu put":)))] scooby doo Ed,Edd and Eddy zambetul lui sharon good luck charlie johnny bravo cow&chicken tom si jerry familia flinstone road runner unul cu niste dinozauri ciudati,nu mai stiu cum se numea ): chowder:x[genial e putin spus la fel ca cele vechi de pe fox kids] |
|
 | |
Catalline Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 15 Numarul mesajelor: 200 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 25/07/2010
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Joi Iul 29, 2010 10:51 am | |
| desenele copilariei:x.ce'mi mai placea sa ma uit.chiar si acum.pacat ca nu mai e fox kids:))sau jetix:))...ma mai uit acum la disney channel..dar tot desenele alea erau mai frumoase:-< sunt foarte multe, cred ca nici nu mai stiu viata cu louie copiii de la 402 ce-i cu andy piratul jack cel teribil zambetul lui sharon scooby doo lumea lui bobby johnny bravo b-) povestile lui anderson dexter tom si jerry popey marinarul familia flinstone familia adams scooby doo.. spioanele:X printesa sisi stiu ca erau si niste desene parca pe tvr1 cu purcelusa piggy si sunt muuuult mai multe! |
|
 | |
Ama' Vampire

Zodiac:  Varsta: 16 Numarul mesajelor: 515 Localizare: Secta:''Lasati-l pe GD sa respire'':)) Data de inscriere: 16/06/2009
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Joi Aug 05, 2010 9:05 pm | |
| hei...stiu k nu prea are legatura dar e tot vorba de desene isi aminteste cineva de vreo desene de pe Minimax....o dadea acu vreo 4-5 ani daca nu ma insel era o zana Thalia .... si era indragostita de un elf...sau tot zana....din tabara inamica... si ei traiau parca pe o frunza de nufar...si stiu k taicasu era batran rau si mama park nu avea....si era si o tante zana imbracat in portocaliu parka:)) toata faza e ca am cautat desenea asta de mi-a ieist pe urechi si nu am gasit decat ca se chema ''Umbra spiridusilor'' da cu titlul asta nu gasesti nimik pe google sau you tube..etc.... stie cineva titlul in engleza va rog ;;)?....sau makar stie cineva despre ce vorbesc?:)) |
|
 | |
zozolino Vampire

Zodiac:  Varsta: 15 Numarul mesajelor: 650 Localizare: Sunt cu mine :) . Si mine e cu eu :)) ! Data de inscriere: 10/07/2009
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Joi Aug 26, 2010 1:06 am | |
| eu eu eu adooor Zambetul lui Sharon :X si ma mai uitam si la Franklin  Si Autobuzul magic il adoraaaaaaam :X Familia Flinstone  Phineas is Ferb Scooby Doo Ce'i cu Andy :)) :X Looney Toones Johny Test Spioanele Alea cu Barbie Curaj ,caine fricos Casa Foster Chowder Colegul meu e o maimuta Fratii Grimm Dragonul American Kim Possible Familia Addams H2O Prietenii din padure Trambitel si Murdarici Willy Fog :X Dexter Johnny Bravo Anderson Povestitorul Oraselul lenes Spongebob Ciocanitoarea Woody Gemenii Cramp Familia Tofu Copii de la 402 Familia De Ce Vaca si puiul Tom si Jerry :X si mai multeeeeeeeeeeeeeeeeee :X Edit : A si , uitam sa spun asta Eram o fana infocata a Minimax.ului ;X ! |
|
 | |
pisica.neagra Vampire

Zodiac:  Varsta: 15 Numarul mesajelor: 728 Localizare: bucuresti Data de inscriere: 12/06/2010
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Mar Sept 07, 2010 1:56 pm | |
| spioanele(erau preferatele mele) kid vs. kat copii de la 402 spider-man hulk zambetul lui sharon viata cu louie dragonul american povestile lui anderson ce-i cu andy phineas and ferb ed edd si eddy si cam atat;) |
|
 | |
Lorr Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 15 Numarul mesajelor: 159 Localizare: ^ In a rollercoaster. Data de inscriere: 08/09/2010
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Sam Noi 13, 2010 10:15 pm | |
| Nu este un top : 1.Copii de la 402 2.Clanul nebunaticilor 3.Ed, Edd si Eddy 4.Vaca si puiu 5.Nevastuica si babuin 6.Viata cu Louie 7.Spioanele 8.Gemenii Cramp 9.Dexter si Dee Dee 10.Curaj catelul cel fricos 11.Looney Tunes 12.Scooby-Doo 13.Gemeni Cramp 14.Witch 15.Naruto 16.Johnny Bravo 17.Cei cu Andy
Eu stau pana la 12 nopatea ca sa ma uit la desenele astea:xIntotdeauna mi.au placut.Nu le voi uita niciodata :[ |
|
 | |
Neko~Vamp Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 17 Numarul mesajelor: 136 Localizare: Calarasi Data de inscriere: 07/05/2009
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Vin Feb 04, 2011 8:15 am | |
| Isi mai aminteste cineva de Robogandacelul de pe FoxKids?  Era unul din desenele mele preferate. :) |
|
 | |
annybelle Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 30 Numarul mesajelor: 146 Localizare: romania Data de inscriere: 12/02/2009
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Mier Feb 16, 2011 11:11 pm | |
| perioada mea a fost dominata de tom si jerry si looney tunes, dar m-am uitat si la 2 stupid dogs (inca mai stiu replici), johnny bravo, cow&chicken... sincer, m-am bucurat de seria cu sandy bell (demuuult tare) si candy-candy :D...pareau extraordinare! |
|
 | |
Azrael Human

Zodiac:  Varsta: 20 Numarul mesajelor: 83 Localizare: Craiova Data de inscriere: 31/07/2010
 | Subiect: Re: Desene animate preferate Lun Aug 29, 2011 2:31 am | |
| iubeam Viata cu Louie; Zambetul lui Sharon; Ce-i cu Andy; Copiii de la 402; Spioanele; Curaj, cainele cel fricos si, evident, Tom & Jerry. |
|
 | |
|