|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
KayaStravinski Immortal

Zodiac:  Varsta: 27 Numarul mesajelor: 3443 Localizare: Paramore is my new best friend! Data de inscriere: 28/08/2008
 | Subiect: Breaking Dawn - News Dum Feb 08, 2009 8:58 pm | |
| "The production company has acquired the rights (optioned property) from Stephenie Meyer to film and distribute Breaking Dawn, the fourth novel in her series. However Breaking Dawn will not begin production until sometime in early 2010" |
|
 | |
Miky.wolf Immortal

Zodiac:  Varsta: 21 Numarul mesajelor: 4655 Localizare: undeva in adancurile abisului:P Data de inscriere: 29/11/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Dum Feb 08, 2009 9:37 pm | |
| adik o sa faca si ultima parte !!!.... :InLove: ce tare .... :aa02: ma bucur ca o sa faca asa .... chiar daca o sa dureze atat ..... o sa asteptam .... k nu mai e mult .... :aa04: |
|
 | |
chiquita Vampire

Zodiac:  Varsta: 20 Numarul mesajelor: 764 Localizare: iasi Data de inscriere: 08/01/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Dum Feb 08, 2009 10:08 pm | |
| ce tare :) de abia astept si poate face si din perspectiva lui edward :X :InLove: poate termina cartea SM |
|
 | |
ramonanervoasa Immortal

Zodiac:  Varsta: 31 Numarul mesajelor: 1534 Localizare: prin zona... :))) Data de inscriere: 30/01/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Dum Feb 08, 2009 10:31 pm | |
| eu sper ca SM sa puna mana si sa scrie continuarea la BD....k sa se poata continua si seria de filme :bazat : :jump: |
|
 | |
FrozenStar Vampire

Zodiac:  Varsta: 24 Numarul mesajelor: 541 Localizare: City of Evil, Romania Data de inscriere: 23/12/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Lun Feb 09, 2009 9:57 am | |
| am citit pe blogul tau dimineata vestea cea buna. abia astept sa vad filmul desi mai sunt 2 parti pana atunci  |
|
 | |
alinaA Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 21 Numarul mesajelor: 116 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 28/12/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Lun Feb 09, 2009 12:11 pm | |
| ce tare , abea astept sa apara, dar pana atunci mai e...oricum mai sunt si celelalte 2 parti de aparut, dar ma bucur ca vor exista filme la toate cele 4 volume :aa36: |
|
 | |
Heroin Immortal

Zodiac:  Varsta: 19 Numarul mesajelor: 3204 Localizare: Traveling through hell. Data de inscriere: 18/01/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Lun Feb 09, 2009 8:21 pm | |
| Bine bine ca fac filmul :aa46: Dar raman si aceiasi actori?Ca avand in vedere ca incepe sa fie filmat in 2010 ca innebunesc daca schimba pe cineva :Wampire Girl: |
|
 | |
Yuuki.Cross Immortal

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 4534 Localizare: Constanta Data de inscriere: 09/01/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Mar Feb 10, 2009 4:36 am | |
| sper sa ramana aceiasi actori...nu`mi pot imagina filmul fara ei . :X[f |
|
 | |
cold_temptation Human

Zodiac:  Varsta: 26 Numarul mesajelor: 6 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 05/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Mar Feb 10, 2009 5:03 am | |
| pei asta e foarte bine! pentru ca inseamna ca o sa ne tina ocupati pana pe la mijlocul lui 2011 Luna noua si eclipsa se filmeaza incepand de luna viitoare, luna intra in noiembrie, eclipsa in ian-februarie, iar in noiembrie 2010 apare si BD si poate in 2011 Midnight Sun. Yeeeey (parca as fi un copil mic)! Anyway... abia astept sa vina noiembrie... Pupici!! |
|
 | |
Rocsy Immortal

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 1276 Localizare: Earth Data de inscriere: 02/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Mar Feb 10, 2009 5:13 am | |
| sper din tot sufletul sa ramana aceashi actori :999:
so..breking down is on! :tapa: :hugs : |
|
 | |
*[Twilight]*[Drug]* Vampire

Zodiac:  Varsta: 17 Numarul mesajelor: 613 Localizare: Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete Data de inscriere: 29/06/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Mar Feb 10, 2009 6:10 am | |
| Pfiui ..ce marfa:x O sa bata toate recordurile cu BD si sunt sigura pentru ca aceasta carte va revolutiona cu totul..totul  Abia astept:x..mai avem de asteptat..ce naspa trece timpu' cand vrei sa treaca mai repede:| |
|
 | |
jersey Human

Zodiac:  Varsta: 31 Numarul mesajelor: 52 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 02/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Mar Feb 10, 2009 7:13 am | |
| daca ar schimba actorii ar fi ca si cum l-ar schimba pe daniel radcliffe din rolul lui harry potter :))). filmul n-ar mai avea substanta... |
|
 | |
FrozenStar Vampire

Zodiac:  Varsta: 24 Numarul mesajelor: 541 Localizare: City of Evil, Romania Data de inscriere: 23/12/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Mar Feb 10, 2009 8:56 am | |
| doar n-o sa faca 3 filme cu ei si apoi sa-i schimbe in al patrulea  |
|
 | |
Rocsy Immortal

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 1276 Localizare: Earth Data de inscriere: 02/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Mar Feb 10, 2009 9:32 am | |
| da...ai dreptate..aveti dreptate...dar nu stim ce avioane zboara la ei prin cap...sper sa ramana tot ei :hungry : :999: |
|
 | |
Misery Business Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 16 Numarul mesajelor: 120 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 01/09/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Mar Feb 10, 2009 9:39 am | |
| cred ca daca ar schimba actorii nu s-ar mai uita nimeni la film:)) oricum, se misca destul de repede fata de alte serii de filme(cum ar fi harry potter), adik in nov 2009 se lanseaza new moon, la inceputul lui 2010 incep productia la bd si intre timp mai trebuie sa lanseze si eclipse. poate ca varsta actorilor e un factor...doamne ajuta ca se misca repede(ca si la stapanul inelelor) abia astept filmul...sa aiba si jake voice-over:X:X cu toate expresiile alea. cat de dramatica era book 2, tot radeam din cauza lui |
|
 | |
*Wanda* Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 319 Localizare: in my dream:) Data de inscriere: 10/01/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Mar Feb 10, 2009 10:01 pm | |
| awww ce tare :jump: maine poimaine vine si 2010. cate despre actori, nu cred ca o sa plece nimeni, k la ce succes are twilight...cine ar renunta la un rol in filmul asta? :p: abia astept sa le vad pe toate :InLove: |
|
 | |
Diducs. Immortal

Zodiac:  Varsta: 17 Numarul mesajelor: 1856 Localizare: Earth. Data de inscriere: 29/11/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Sam Feb 14, 2009 9:38 am | |
| awww. doamne:x abia astept:x gosh. o sa fie cel mai tare film. can't waitttt:X |
|
 | |
Liana Vampire

Zodiac:  Varsta: 21 Numarul mesajelor: 989 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 04/01/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Sam Feb 14, 2009 12:06 pm | |
| E bine ca va aparea dar totusi asa devreme in 2010? Probabil New Moon si Eclipse le va face intr-un singur film atunci :nooo: care va aparea in 2009 |
|
 | |
Misery Business Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 16 Numarul mesajelor: 120 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 01/09/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Sam Feb 14, 2009 12:15 pm | |
| | LianaAriadna a scris: | | E bine ca va aparea dar totusi asa devreme in 2010? Probabil New Moon si Eclipse le va face intr-un singur film atunci :nooo: care va aparea in 2009 |
nu se vor face intr-un singur film, dar probabil eclipse se va lansa prin primavara 2010, iar poate prin toamna breaking dawn |
|
 | |
vampire_diva Immortal

Zodiac:  Varsta: 20 Numarul mesajelor: 2829 Localizare: under the sun... Data de inscriere: 09/12/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Sam Feb 14, 2009 12:28 pm | |
| sper ca "graba nu le va strica treaba"...desi am incredere ca vor fi cele mai ravnite filme de la HP incoace...si cele mai superbe  ...daca au indrazneala sa schimbe actorii sau ei sa renunte(ceea ce ar fi stupid avand in vedere ca majoritatea au fost facuti cunoscuti prin fenomenul Twilight  )ma duc la ei acolo in SUA sau unde sunt ei si le "sparg fetele":P  Jeez...oricum este o veste excelenta deoarece eu inca ma temeam ca BD :sick: ciaoo:( fara nunta, fara honeymoon, fara Bella vampir, fara Nessiee  ...dar acum...apare vestea asta geniala:x... :hugs : PS: nu ar fi cool sa faca New Moon si Eclipse intr-un film...nici nu cred ca ar fi posibil...Jeez..vreau sa le savurez "picatura cu picatura" :hungry : |
|
 | |
*[Twilight]*[Drug]* Vampire

Zodiac:  Varsta: 17 Numarul mesajelor: 613 Localizare: Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete Data de inscriere: 29/06/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Sam Feb 14, 2009 11:33 pm | |
| Nu prea cred ca-l va lansa in primavara lui 2010 Eclipse ci mai dregraba fiecare pe an nu stiu de ce am impresia ca asa va fii:| chiar daca toate lumea le vrea cat mai repede :D
Si BD s-ar putea sa apara in 2011 ... |
|
 | |
-sToPmE- Immortal

Zodiac:  Varsta: 24 Numarul mesajelor: 2481 Localizare: Somewhere in a dream... Data de inscriere: 04/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Sam Feb 14, 2009 11:59 pm | |
| mai pe imdb sunt programate ceva in genul : new moon (2009), eclipse (2010), breaking dawn (2013)... aqm nu inteleg de unde aveti voi datele.... dar pana aqm am mers pe imdb.... si au avut de fiecare dreptate.... cat despre bd in 2010....atunci vor incepe productia!!! asta nu inseamna ca o sa-l si lanseze tot atunci...  |
|
 | |
cristina1989 Human

Zodiac:  Varsta: 23 Numarul mesajelor: 8 Localizare: bucuresti Data de inscriere: 10/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Dum Feb 15, 2009 12:17 am | |
| pana apare filmul dupa BD termin si facultatea si masteru':))
;)) |
|
 | |
KayaStravinski Immortal

Zodiac:  Varsta: 27 Numarul mesajelor: 3443 Localizare: Paramore is my new best friend! Data de inscriere: 28/08/2008
 | |
 | |
Blossom <33 Vampire

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 710 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 03/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Dum Feb 15, 2009 12:29 am | |
| pai asa va fi :))).. adica din cate stiu eu era twilight 2008,new moon 2009,eclipse 2011 si breaking dawn 2012..:-?? |
|
 | |
-sToPmE- Immortal

Zodiac:  Varsta: 24 Numarul mesajelor: 2481 Localizare: Somewhere in a dream... Data de inscriere: 04/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Dum Feb 15, 2009 1:24 am | |
| doamne  deci eu nu inteleg.... poi eu pana apare bd ce o sa fac...?! o s mor ?! nu au qm sa scoata filmele mai repede.... bd e programat mai tarziu ptr k nu sunt siguri de succesul pe care il vor avea celelalte.... sunt si costurile in joc.... plus ganditi-va si la faptul k in bd vor trebui sa apeleze la cva mai multe efecte speciale.... ca sa numai spun de scenele din luna de miere.... v-a-ti gandit ca si actorii au nevoie de ceva pregatiri... ?! dak ne facem griji ptr ecranizarea bd.... intra in discutie si continuarea ms... celelalte vol de care spune SM (din punctul lui nessie...etc.).... Sunt multe chestii de luat in calcul, cum ar fi faptul ca mentalitatea oamenilor se schimba... nu se stie cati vor ramane interesati de seria twilight pana atunci... noi ne consideram fani adevarati...dar nu se stie prin ce trecem pe parcursul anilor... pot aparea schimbari.... cei mai des intalniti factori sunt plictiseala, nevoia de nou, etc. Si ei iau in calcul si chestiile astea... Inteleg k e greu de acceptat ideea, nici mie nu-mi convine faptul ca bd o sa apara undeva in anul 2013.... dar asta e.... In final trebuie sa luam in calcul ca si echipa are nevoie de odihna...ca doar nu sunt roboti... |
|
 | |
vampire_diva Immortal

Zodiac:  Varsta: 20 Numarul mesajelor: 2829 Localizare: under the sun... Data de inscriere: 09/12/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Dum Feb 15, 2009 10:43 am | |
| pai da...sunt de acord doar ca eu tot consider ca ar trebui sa faca un film pe an pentru ca lumea nu se plictiseste...nu au facut-o nici la HP nu o fac nici la seriile Twilight :p: |
|
 | |
FrozenStar Vampire

| Subiect: Re: Breaking Dawn - News Dum Feb 15, 2009 10:57 am | |
| Eu din cate am inteles BD va fi in 2 parti pentru ca e prea lunga cartea sa o transpuna intr-un film de 2h. Probabil ultima apare in 2013. |
|
 | |
-sToPmE- Immortal

| Subiect: Re: Breaking Dawn - News Dum Feb 15, 2009 8:35 pm | |
| nup.... am mai facut ceva cercetari.... si din cate am vazut.... bd (prima parte) va aparea in 2013.... a 2-a parte...d-zeu cu mila.... probabil... o sa stau cu nepotii ca sa il vad  .... oricum acum serios... nu cred nici eu ca va fi in 2013 e putin cam exagerat... eu cred k ala e termenul limita.... cred k pana atunci trebuie sa apara.... :) .....de fapt nu cred... sper... :) .... |
|
 | |
scumpik Immortal

Zodiac:  Varsta: 22 Numarul mesajelor: 1882 Localizare: craiova Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Lun Feb 16, 2009 2:50 am | |
| totusi...un film nu se face d p o zi p alta...si mie mi-e greu sa ast,dar asta este...pana atunci vedem ce avem si recitim cartile  "ii grabim" n-o sa mai iasa asa cum trebuie...si va dati seama k se bazeaza f mult p costuri....adik dak nu le iese profit,atunci nu au d c sa continuie.Eu prefer sa ast mai mult si sa fie din c in c mai bine cotate urmatoarele filme :p: |
|
 | |
Diducs. Immortal

Zodiac:  Varsta: 17 Numarul mesajelor: 1856 Localizare: Earth. Data de inscriere: 29/11/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Vin Feb 20, 2009 6:37 am | |
| nu cred ca vor face new moon si eclipse.. totusi... abia au timp sa faca o singura carte in 2 ore...d'apoi doua..:P |
|
 | |
shmukitza Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 24 Numarul mesajelor: 473 Localizare: bucuresti Data de inscriere: 29/01/2009
 | Subiect: Breaking Dawn Joi Feb 26, 2009 4:53 am | |
| What About Breaking Dawn by Stephanie
Cu filmul New Moon programat anul acesta si Eclipse anul urmator…urmatoarea intrebare din partea fanilor este…cum ramane cu Breaking Dawn? Personal cred ca Summit va avea mult de munca (editat) pentru a isi pastra fanii adolescenti pe care ii au in prezent. Breaking Dawn, ca roman, a reprezentat un salt urias fata primele trei carti din punctul de vedere al ideilor si conceptelor adulte, si Stephenie Meyer a recunoscut ca l-a nuantat mai putin fata de ceea ce scrises original ca fiind finalul seriei (la acea vreme, trebuia sa fie singura continuare…in loc de o saga.)
Filmul Twilight are ca public-tinta unul al adolescentilor, tinerilor, multe fete la liceu. M-am simtit asa ciudat in cinematografe cu iubitul meu…noi in mijlocul varstei de 20, si langa noi un card de adolescente in tricouri cu Team Edward, tipand despre cat de hot este Robert Pattenson. Care va fi reactia acestor fete daca scena lunii de miere din Breaking Dawn este pastrata in adaptarea cartii la film…dar si mai mult…creata vizual pentru ca ele sa o poata vedea pe ecrane?
Summit va avea o mare problema pe cap avand in vedere ca o mare parte din carte se bazeaza pe consecintele lunii de miere dintre Bella si Edward. Chiar daca cenzureaza pentru publicul tanar, premiza va fi acolo…o fata de 17 ani si un baiat de 18 ani vor avea un copil. Acestia sunt eroii tinerelor…vor sa fie ca ei. Vor dori sa faca la randul lor copii, intocmai lor? Cu siguranta aceasta va fi intrebarea pusa de catre parinti, desi este o scena mult prea importanta pentru a fi scoasa din film. Doar daca nu au de gand sa devieze complet de la firul narativ, vor fi nevoiti sa includa conceptul sarcinii adolescentine, la bine sau la rau.
Odata ce Summit poate rezolva aceasta problema, raman cu cea a sarcinii brutale. Spectatorii mai in varsta vor fi incantati de actiune, suspans si, indraznesc sa spun, de sangele (inchegat). Chiar si pasajul din carte, este coplesitor si dezgustator. Oare Summit va imblanzi scena pentru publicul adolescentin, riscand sa piarda sansa de a face spectatorii sa inteleaga cu adevarat prin ce trece Bella? Eu cred ca da. Pentru a include sarcina scrisa in carte, vor fi nevoiti sa transforme Breaking Dawn intr-un horror.
Indiferent de cele doua mari probleme privint tranzitia de la carte la film, cred ca Summit vor avea un film grozav pe maini. Se zice ca doua puncte de vedere (care eu cred k pot fi realizate cu succes desi spectatorii pot fi confuzi daca nu se lucreaza corect), au suspans, emotii intense si apropierea dintre doua creaturi diferite din doua parti diferite ale globului. Va stimula vizual si va fi un bun final pt film intr-o nota pozitiva. De la inceput, sunt rasturnari de situatie. Probabil acesta va fi cel mai lung film din cele patru, dar cu un motiv bun…este presarat cu intrigi suculente pe care Summit ar trebui sa fie nebuni sa le scoata, din moment ce la final toate ajuta la rezolvarea problemelor eroilor principali. DIn pacate pentru Summit, acestea pot fi realizate pentru un buget de film si o durata care sa rivalizeze cu ultimele filme Harry Potter. Va merita? De buna voie as merge la cinema toata noaptea uitandu-ma la Breaking Dawn daca ar fi nevoie.”
Sursa: http://twilightersanonymous.com
cred k si noi am fi dispusi sa stam 2 zile in cinema pentru orice film din seria Twilight. i love the muvi and love the books as well :X :999: :999: :hungry : |
|
 | |
Blossom <33 Vampire

Zodiac:  Varsta: 18 Numarul mesajelor: 710 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 03/02/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Joi Feb 26, 2009 4:59 am | |
| aha :x thanks for posting :D "o fata de 17 ani si un baiat de 18 ani vor avea un copil" e gresit..nu o sa aiba 17 si 18 ani :)) |
|
 | |
marykika Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 23 Numarul mesajelor: 475 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 22/12/2008
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Vin Feb 27, 2009 12:35 am | |
| ffff tare articolul. toate kestiile spuse sunt si fricile mele. ar putea sa iasa za greatest movie ever, dar e nevoie de o munca titanica...uuuuffff....si mai avem atat de asteptat  ((( si btw, el are 17 ani si ea 18 ;)) |
|
 | |
shmukitza Sorcerer

Zodiac:  Varsta: 24 Numarul mesajelor: 473 Localizare: bucuresti Data de inscriere: 29/01/2009
 | Subiect: Re: Breaking Dawn - News Vin Feb 27, 2009 12:46 am | |
| asa era in text...oricum nu se refera strict la ei, ci la adolescentii de 16-19 ani..cv de genul...de parca aia ar avea nev de filmu asta ca sa decida daca 1 fac sex sau nu cu cineva 2 sa ramana insarcinate. printre adolescentele americane e o moda sarcina la 16 ani.. |
|
 | |
|