Twilight Fans Romania

AcasaAcasa  SiteSite  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

Breaking Dawn - News

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
brownie
Gods
Gods

Zodiac: Leu Maimuta
Varsta: 19
Numarul mesajelor: 2724
Localizare: homeless
Data de inscriere: 12/09/2008

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Mier Aug 11, 2010 2:46 am

Breaking Dawn Casting Rumors: Lee Pace To Play Garrett?

asta-i tipul despre care se spune ca s-ar putea sa interpreteze rolul lui Garrett....

florena
Sorcerer
Sorcerer

Zodiac: Scorpion Cocos
Varsta: 30
Numarul mesajelor: 260
Localizare: calarasi
Data de inscriere: 11/06/2009

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Mier Aug 11, 2010 10:38 pm

monii04 a scris:
Breaking Dawn Casting Rumors: Lee Pace To Play Garrett?

asta-i tipul despre care se spune ca s-ar putea sa interpreteze rolul lui Garrett....

dragut tipul!! :bazat : si, cred ca s-ar potrivi rolului....
Sus In jos
brownie
Gods
Gods

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Joi Aug 12, 2010 7:14 pm

Breaking Dawn Part 2 Release Date: November 16, 2012!

Summit Entertainment a anuntat oficial data de lansare a partii a2a din Breaking Dawn.
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2: 11/16/12
Director: Bill Condon
Cast: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
The astonishing conclusion to the series, THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN, PART 2, illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.

noiembrie 2012? e cam mult pana atunci....ma asteptam sa fie lansat prin iunie 2012...

Tinky.
Immortal
Immortal

Zodiac: Pesti Sobolan
Varsta: 16
Numarul mesajelor: 3328
Localizare: Strazi si trotoare murdare de povesti cu creta roz.
Data de inscriere: 04/07/2009

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Sam Aug 14, 2010 11:16 pm

'Breaking Dawn' Filming Schedule
Sus In jos
http://IOANA.DIACONESCU.hi5.com
brownie
Gods
Gods

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Dum Aug 22, 2010 6:48 am

new rumors:
Presedintele Rio Film,Sérgio Sá Leitão, este in negocieri cu regizorii BD, pentru 5 zile de filmari in insulele din Rio.

Cele 5 zile de filmari se presupun a fi cele pentru scenele din Insula Esme...

pisica.neagra
Vampire
Vampire

Zodiac: Scorpion Sobolan
Varsta: 15
Numarul mesajelor: 728
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 12/06/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Dum Aug 22, 2010 10:20 am

doamneeee...in 2012 da nu l-a anuntat si pe el maine ca atunci o sa murim...dar sa il lanseze si ei in 2011....ca vreau sa vad si a doua parte...
Sus In jos
http://anitzafrumusik.hi5.com
brownie
Gods
Gods

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Lun Aug 23, 2010 6:58 pm

*Sunrise
Immortal
Immortal

Zodiac: Gemeni Sobolan
Varsta: 3
Numarul mesajelor: 3515
Localizare: Volturi Coven
Data de inscriere: 14/01/2009

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Mier Aug 25, 2010 1:19 am

Facts:

Filming will take place in both Louisiana and Vancouver.
Production Weekly confirmed the dates of the filming in Louisiana.
Confirmed dates can change slightly due to weather or other unforeseen circumstances.

Realitati:
Filmarile vor avea loc si in Louisiana si Vancouver.
Production Weekly a confirmat datele filmarii in Louisiana.
Datele confirmate se pot schimba vizibil din cauza vremii sau a altor circumstante neprevazute.

"The Twilight Saga: Breaking Dawn" has opened up new production offices in Baton Rouge, filming in scheduled from November 1 - March 15.

Imi pare rau daca s-a mai mentionat ce am pus mai sus, m-am uitat in mare peste posturi, nu am citit atent.
Sus In jos
brownie
Gods
Gods

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Mier Aug 25, 2010 9:09 am

Video: Nikki Reed Weighs In On Rosalie’s Decisions and Motives In Breaking Dawn

*Sunrise
Immortal
Immortal

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Joi Aug 26, 2010 1:36 am

Moni, video-ul cu interviul ala l-am pus si eu, dar la topicul cu Nikki Reed.
Bine ca l-ai pus tu aici :), ca eu nu ma gandisem

Ceva nou:

'Breaking Dawn' Brazilian Filming Threatened by Local Violence

Plans to shoot "The Twilight Saga's Breaking Dawn" in Brazil have been thrown into jeopardy. Summit Entertainment has planned to start the production of the last installment of "Twilight" film franchise in Rio de Janeiro within the next few weeks, but they are now reconsidering the plans after a deadly shoot-out and hostage taking place at the luxury InterContinental Hotel on Saturday, August 21.

During the drama, 35 guests were held on hostage by gang members and one person was dead at the subsequent shoot-out. The InterContinental's general manager, Michel Chertouh, told Hotel Check-In on Tuesday, August 24 that the hotel is back to business as usual, but AFP reports the "Twilight" cast and crew are spooked by the incident.

RioFilme, a Brazilian film investment agency, says Summit has discussed the issue with government officials. Meanwhile, the studio has released a statement via Radar Online that they have not made a decision about abandoning production in the South American nation. "The possibility of filming portions of 'The Twilight Saga: Breaking Dawn' in Brazil has always been under consideration and we are continuing to scout locations within the country," Summit states.

If "Breaking Dawn" is indeed shooting in Brazil, lead stars Robert Pattinson and Kristen Stewart may not head to the country until the fall, a RioFilme executive claims. "If part of the filming of 'Dawn' comes rolling in Rio, will be in November/December. OK?" CEO Sergio Sa Leitao further says in a message re-tweeted by the agency's Twitter account. "And nothing more can be said until we close."

"Breaking Dawn" has been confirmed to be split into two movies; "The Twilight Saga's Breaking Dawn Part I" which is due in the U.S. November 18, 2011 and "The Twilight Saga's Breaking Dawn Part II" which is slated for November 16, 2012 release. Bill Condon is on board to direct both films, which will also be shot in Louisiana and Vancouver.

Edit: am gasit si o varianta a stirii in romana.

Incidentele stradale din week-end din Brazilia dintre bandele înarmate de traficanți de droguri și poliție i-au făcut pe producătorii noului film “Twilight” să schimbe programul filmărilor. Echipa din care fac parte Robert Pattinson și Kristen Stewart trebuia să filmeze la Rio de Janeiro pentru “Breaking Dawn“, ultimul film al francizei.
Directorii de la Summit Entertainment au decis, în urma violențelor stradale, să amâne filmările. Membrii unor găști violente din orașul brazilian au luat prizonieri 35 de civili sâmbătă, 21 august, în hotelul InterContinental. Asediul forțelor de ordine a dus la tragerea multor focuri de armă, moartea unei persoane, rănirea a patru polițiști și arestarea a zece persoane.
Oficialitățiile orașului Rio de Janeiro încearcă acum să-i convingă pe producătorii “Twilight” că orașul va fi sigur pentru filmări, iar violențele nu se vor repeta conform Afp.

(cinemarx)
Sus In jos
KaRoO^
Sorcerer
Sorcerer

Zodiac: Leu Dragon
Varsta: 23
Numarul mesajelor: 365
Localizare: ROmania
Data de inscriere: 21/01/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Joi Aug 26, 2010 11:28 pm

Asta e o veste rea.
ADICA,Doamne fereste sa sa raneasca vre-unu.Mai bine gasesc alt loc decat cine stie ce .. :|
Sus In jos
>>MIA<<
Immortal
Immortal

Zodiac: Capricorn Sarpe
Varsta: 22
Numarul mesajelor: 1768
Localizare: everywhere
Data de inscriere: 26/02/2009

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Lun Aug 30, 2010 3:20 am

Sus In jos
Ale.
Immortal
Immortal

Zodiac: Sagetator Caine
Varsta: 17
Numarul mesajelor: 4395
Localizare: Ploiesti
Data de inscriere: 13/05/2009

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Joi Sept 02, 2010 6:38 pm

Hm...ce sa spun? Astept sincer filmul cu nerabdare. De regizor nu am mai auzit inainte si chiar sper sa faca o treaba buna, pentru ca filmul va fi greu.
De ridicat la nivelul asteptarilor nu o sa se ridice...adica cel putin la nivelul asteptarilor mele.
Intre filme si carti as alege logic cartile. :))
Nu mai e chiar asa de mult pana la lansare. :)
Sus In jos
http://twilightsaga.forumz.ro/
Addicted to K.
Immortal
Immortal

Zodiac: Rac Maimuta
Numarul mesajelor: 1977
Localizare: zona crepusculară; în jurul axei mele
Data de inscriere: 28/05/2009

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Joi Sept 02, 2010 6:39 pm

2012. mi se pare prea tarziu :)). Trebuie facut acum, cat e painea calda :)).
Nu stiu ce sa spun despre film. Cartea mi-a placut foarte mult, asa ca am anumite pretentii de la regizor. Sunt curioasa cum o sa "creasca" renesme. si sunt si mai curioasa daca vor fi scenele de dragoste dintre bella si edward :D. abia astept sa va amazoanele.
Sus In jos
http://addicted-k.blogspot.com
ddme
Vampire
Vampire

Zodiac: Gemeni Caine
Numarul mesajelor: 926
Localizare: nowhere...
Data de inscriere: 19/11/2008

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Joi Sept 02, 2010 8:32 pm

In primul rand mie mi-a placut cartea foarte mult, desi Eclipse ramane preferata mea. Sper sa fie la fel de bun si filmul, iar daca se va progresa in continuare cum s-a intamplat cu Twilight, New Moon si Eclipse, fiind din ce in ce mai bune, atunci e perfect. De regizor am auzit, dar din pacate nu am vizionat nici un film regizat de el. Sper sa se descurce cat mai bine si de abia astept sa apara Breaking Dawn [filmu]. Mai avem de asteptat pana in 2012. :)
Sus In jos
*Sunrise
Immortal
Immortal

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Joi Sept 02, 2010 11:46 pm

Cartea mea preferata este "Breaking Dawn", deci sper ca la fel sa se intample cu flimul, ma rog, filmele. Sper sa avem o surpriza in ceea ce o priveste pe Renesmee, si ma refer la sensul bun cand spun "surpriza". Si poate nu doar in privinta lui Renesmee, ci a intregului film.
Sus In jos
Issabell
Vampire
Vampire

Zodiac: Taur Cocos
Numarul mesajelor: 619
Localizare: Dabuleni
Data de inscriere: 22/02/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Vin Sept 03, 2010 12:01 am

cartea mi'a placut,dar pana in 2012 mi se pare mult timp.sunt curioasa in privinta lui Renesme.nu ma pronunt in privinta filmului,sper sa ma surprinda la fel de mult ca si cartea.
Sus In jos
M.Chr.
Sorcerer
Sorcerer

Numarul mesajelor: 499
Localizare: Hell is the place where demons could fly.[buc.]
Data de inscriere: 08/03/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Vin Sept 03, 2010 1:01 am

Vaaai. De'abia in 2012?!.
Paai. Oricum niciunul dintre filme nu au respectat in intregime continutul cartilor. Sunt de departe mult mai slabe, dar ne'au facut o idee despre personaje:)
BD mi se pare cea mai complexa dintre carti. Si sper ca filmul sa fie si el mai complex ca restul:).
Sus In jos
*Sunrise
Immortal
Immortal

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Vin Sept 03, 2010 1:51 am

Scenarista Melissa Rosenberg și regizorul Bill Condon vor să fie fideli cărții atunci când vor filma scena în care Bella naște un copil în Breaking Dawn. Dacă fanii seriei “ Twilight” care au citit cărțile ar putea fi speriați de scena în care Bella, personajul lui Kristen Stewart, naște, realizatorii filmului nu cred că trebuie să îndulcească momentul pe marele ecran.
“Lucrăm la această scenă. Și vrem să fie pe atât de intensă pe cât e și în carte”, a spus Melissa Rosenberg pentru E! Online. Scenarista a insistat că miza va fi intensitatea emoțională a momentului, nu cea fizică. “Nu cred că aici este vorba despre cât de mult sânge arăți. E vorba de fețele lor. Toată scena va fi din punctul de vedere al Bellei. Senzația ar trebui să fie una viscerală. Eu cred că va fi un moment destul de intens”, a explicat scenarista. Rosenberg trebuie să termine scenariul până în noiembrie fiindcă atunci încep filmările la “ Breaking Dawn“.
Sus In jos
ashes entity
Immortal
Immortal

Numarul mesajelor: 1252
Localizare: i'm with the vampires, of course...
Data de inscriere: 17/11/2008

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Vin Sept 03, 2010 5:01 am

Sunt sigura ca va fi cea mai interesanta parte din tot fenomenul asta. Am inteles ca va fi o ecranizare in doua parti si asta inseamna ca nu se grabesc si ca vor sa faca totul ca la carte. E bine, presimt ca BD va fi mult peste celelalte. Oricum, sunt foarte curioasa, povestea e foarte tare si vor fi multe chestii geniale pe acolo.
Sus In jos
.Simo.
Sorcerer
Sorcerer

Zodiac: Varsator Mistret
Numarul mesajelor: 229
Localizare: Pe un norishor:))
Data de inscriere: 14/07/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Vin Sept 03, 2010 9:28 am

Eu sunt sigura ca o sa fie foarte frumoas, ca si celelalte. Abia astept sa il vad. Chiar daca trebuie sa astept 2 ani pentru asta, o sa astept ca nu am ce face. Dar sunt sigura ca va merita asteptarea. BD este cartea care mi-a placut cel mai mult din toate, nu spun ca celelalte nu imi plac dar ea m-a atras mai mult.
Sus In jos
http://annie-nuestra-bebe.forumz.ro/forum.htm
Becejare
Vampire
Vampire

Zodiac: Berbec Sarpe
Numarul mesajelor: 824
Localizare: Lost between my thoughts...
Data de inscriere: 21/06/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Vin Sept 03, 2010 9:40 am

Eu am citit ca va fi una dintre cele mai reusit filme din serie si ca vor sa respecte cartea cu cea mai mare acuratete. E aceeasi idee ca si la Harry Potter si Talismanele Mortii. Cartea e prea complexa, prea detaliata si nu au cum sa nu introduca 90% dintre detalii in filme pentru ca altfel nu ar reusi sa elucideze toate misterele. Plus ca trebuie tinut cont de marea parte a populatiei care nu o citit cartile. Sa fim seriosi, 80% din populatia scumpei noastre Romanii nu a citit cartile. Asa stand lucrurile, trebuie sa scoata filmul in 2 parti.
Totusi, 2012 mi se pare cam exagerat pentru prima parte a filmului. Nu vad de ce au amanat pana atunci pentru ca, dupa parerea mea, prima parte a filmului se va termina cu nasterea lui Nessie. Eu asta spun ca este elementul, punctul cheie, pe baza caruia au structurat filmul pe 2 parti. E ca si cum in prima parte ar fi vorba de viata Bellei inainte de a se transforma si in a doua parte de viata Bellei dupa transformare, cand incepe sa descopere noua ei viata si sa vada lucrurile din perspectiva unui vampir.
Sus In jos
pisica.neagra
Vampire
Vampire

Zodiac: Scorpion Sobolan
Varsta: 15
Numarul mesajelor: 728
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 12/06/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Vin Sept 03, 2010 10:24 am

de abia astept sa apara si BD , cu toate ca mi se pare ca apare super tarziu a-2-a parte , pe mine ma sperie 2012 , poate se intampla ceva si nu mai vedem BD:((...
cred ca este cel mai asteptata moment nasterea cand se va naste fetita lor:)
Sus In jos
http://anitzafrumusik.hi5.com
Tinky.
Immortal
Immortal

Numarul mesajelor: 3328
Localizare: Strazi si trotoare murdare de povesti cu creta roz.
Data de inscriere: 04/07/2009

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Lun Sept 06, 2010 1:38 am

Sus In jos
http://IOANA.DIACONESCU.hi5.com
Andreea si atat
Vampire
Vampire

Zodiac: Berbec Mistret
Numarul mesajelor: 563
Localizare: In lumea mea :|
Data de inscriere: 13/06/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Lun Oct 04, 2010 5:45 am

Următoarea peliculă din seria "Twilight", ecranizarea romanului "Breaking Dawn",ar putea fi 3D, decizia urmând să fie luată până la sfârșitul luniifebruarie de studiourile Summit Entertainment, potrivit unor surse dinindustria cinematografică.

Studiourilede film Summit Entertainment au luat în considerare și extindereafrancizei prin împărțirea ultimului roman al lui Stephanie Mayer,"Breaking Dawn", în două pelicule. Reprezentanții studiourilor nu auconfirmat decizia, însă surse din industria cinematografică spun căpână a sfârșitul lunii Summit ar trebui să decidă dacă seria se vaextinde la cinci pelicule și dacă ultimele două filme vor fi 3D. În2008 a fost lansată prima peliculă bazată pe unul dintre romanele luiMayer, "Twilight", care a avut încasări de 190 de milioane de dolari înSUA, urmată în 2009 de "Twilight: New Moon". În iunie 2010 urmează săfie lansată a treia peliculă din serie, "The Twilight Saga: Eclipse".Peliculele spun povestea romanțată, cu accente de thriller, a unuitânăr vampir interpretat de britanicul Robert Pattinson.
Sus In jos
http://iubiri-adolescentine.forumgratuit.ro/forum.htm
>>MIA<<
Immortal
Immortal

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Mar Oct 05, 2010 4:21 am

Andreea si atat a scris:
Următoarea peliculă din seria "Twilight", ecranizarea romanului "Breaking Dawn",ar putea fi 3D, decizia urmând să fie luată până la sfârșitul luniifebruarie de studiourile Summit Entertainment, potrivit unor surse dinindustria cinematografică.

Studiourilede film Summit Entertainment au luat în considerare și extindereafrancizei prin împărțirea ultimului roman al lui Stephanie Mayer,"Breaking Dawn", în două pelicule. Reprezentanții studiourilor nu auconfirmat decizia, însă surse din industria cinematografică spun căpână a sfârșitul lunii Summit ar trebui să decidă dacă seria se vaextinde la cinci pelicule și dacă ultimele două filme vor fi 3D. În2008 a fost lansată prima peliculă bazată pe unul dintre romanele luiMayer, "Twilight", care a avut încasări de 190 de milioane de dolari înSUA, urmată în 2009 de "Twilight: New Moon". În iunie 2010 urmează săfie lansată a treia peliculă din serie, "The Twilight Saga: Eclipse".Peliculele spun povestea romanțată, cu accente de thriller, a unuitânăr vampir interpretat de britanicul Robert Pattinson.

S-a stabilit deja ca nu o sa fie 3D
Sus In jos
>>MIA<<
Immortal
Immortal

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Vin Oct 08, 2010 6:42 am

The Twilight Saga: Breaking Dawn will start filming in New Orleans next week

ATTENTION all Twilight Saga fans, this is the news you have been waiting for: Breaking Dawn will start filming NEXT WEEK!
Twilight Saga star Nikki Reed has been talking to OK! about the schedule for filming Breaking Dawn, and she says it starts next week in New Orleans.

She told OK! USA: "We’re heading to New Orleans first, in just over a week."

And Nikki, who told us she only just received the script for the final film (2 films, technically) in the saga last week, says she can't wait to get stuck in.

She added: "It looks really fantastic. I didn’t know how it was going to happen, how much they’d separate from the book, but it’s all there, it’s great.

"All the really comic moments that Jacob and I have together are all in there. And also, she [Rosalie] really is a sympathetic character in a sense. You get to really understand why she’s been the way she’s been.

"And to see her interact with a child - if I do it the right way, let’s cross our fingers that I portray it accurately - it’s kind of a really intense bond that we have that I think is really relatable. I’m look forward to humanising her a bit, if you know what I mean. Wink wink."

As for the highly-anticipated birth scene, Nikki said: “It’s intense. Once again, it’s going to be a whole other thing to see visually. We have the book and then the transition to the script."

Sources: OK UK & OK
Sus In jos
KaRoO^
Sorcerer
Sorcerer

Zodiac: Leu Dragon
Numarul mesajelor: 365
Localizare: ROmania
Data de inscriere: 21/01/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Lun Apr 04, 2011 10:29 am

Breaking Down mi-a placut cel mai mult si filmul sper sa fie pe masura asteptarilor mele.cand au anuntat ca nu o sa fie 3d m-am bucurat,adica,cui ii plac ochelarii aia mari care iti atarna pe nas :))?
Sus In jos
Rose90Daisy
Human
Human

Zodiac: Gemeni Cal
Varsta: 21
Numarul mesajelor: 13
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 12/06/2011

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Lun Iun 13, 2011 6:23 am

doamne nu mai am rabdare...numar si secundele...
Sus In jos
Becejare
Vampire
Vampire

Zodiac: Berbec Sarpe
Numarul mesajelor: 824
Localizare: Lost between my thoughts...
Data de inscriere: 21/06/2010

MesajSubiect: Re: Breaking Dawn - News   Dum Ian 22, 2012 12:24 pm

Nu stiti nimic de ceva poze sau un posibil trailer pt partea a 2-a?:D
Sus In jos